Velkomstbonus hos Videoslots

Er du klar for å gå Bonanza!? Med denne slotmaskinen fra Big Time Gaming er det bare å slippe seg løs! Her kan du kombinere Reactive Reels og MEGAWAYS som gir deg mange nye muligheter når det gjelder spill. Grafikken på spillet tar deg med til et vakkert fjell med gruvevogner som passerer. Er du ute etter å vinne og ha det gøy er dette spillet for deg.

Er du mer glad i blinkende juveler og glitrende stjerner er Starburst noe for deg. Her er det glitter og glamour og overdådig grafikk som gjelder. Starburst tar deg med ut i rommet og gir deg mange vinnermuligheter. Med hjul som spinner begge veier er vinnermulighetene dobbelt så store. Her er det høyt tempo og gode vinnermuligheter.

Elsker du Super Mario og gamle arkadespill? Da er dette retro slots-spillet noe for deg. For her kommer FLAME BUSTER. Grafikken og lydene til spillet minner om gamle Nintendo-spill og gir deg virkelig godfølelsen når du prøver å vinne stort. Spillet er også brannmanninspirert med brannmenn som skal redde et bygg. Vinduene i bygget er hvor hjulene spinner, en morsom vri på det hele. Røde brannalarmer gir bonus, og flammer i et av vinduene gir deg nye muligheter.

Alle disse spillene kan du spille på nettet. Pass på å få med deg en velkomstbonus før du begynner å spille. Her er det flere forskjellige varianter av bonus. Gjør ditt første bonus og få 100 kr gratis eller innskuddsbonus på 100 % på opptil 2000 kr. Bonusene vil være tilgjengelig for aktivering umiddelbart etter at du har gjort ditt første innskudd. Velkomstbonus hos videoslots er noe du ikke vil gå glipp av!

Lykke til med spillingen og ikke minst, husk på å ha det gøy.