Kjente kvinnelige pokerproffer

I filmer og TV-serier blir den typiske pokerspilleren ofte fremstilt som en mann. Men i virkeligheten er det også mange kvinnelige pokerspillere. Poker på nettet passer for hvem som helst. Man trenger bare å lære seg reglene og være interessert i spillet, så er man i gang.

Det arrangeres egne turneringer for kvinner, men på nettet er det ingen som spør om man er mann eller kvinne. Netturneringene er åpne for begge kjønn. Hvis man er dyktig, kan man vinne fine premier. Også i turneringer i landbaserte kasinoer, kan kvinner konkurrere sammen med menn. Noen kvinner har gjort seg bemerket, og vunnet over mennene.

Norske Annette Obrestader en kvinnelig pokerproff som har flere fine meritter bak seg. Spillere på hennes nivå kan faktisk leve av å spille poker, dersom de ønsker det. For å leve av poker må man spille mye, og delta i turneringer jevnlig.

Alle kan bli pokerspillere. Hvis man ikke vet særlig mye om poker, kan man lære det meste på nettet. Der finnes egne nettsider med reglene i spillet, oversikt over gyldige pokerhender og verdiene deres, oversikt over ulike pokervarianter, og forskjellene mellom dem, og nettsider med gode tips. Poker er et spill som både krever teoretisk kunnskap og litt innsikt i psykologi.

Når man har lært seg det grunnleggende, kan man begynne å spille poker på nettet. Velg et bord for nybegynnere når du starter, og konsentrer deg om bare å lære én type poker om gangen. På PokerStars kan man for eksempel trene på det populære spillet Texas Hold’em Poker, som er en av de pokervariantene som ofte brukes i turneringer.

Poker er morsom underholdning på amatørnivå, og kan være en lønnsom hobby på et litt høyere nivå. For å bli proff, trenger man bare trening. Med poker på nettet, kan man trene hjemme i sin egen stue, når man selv har tid.