Bra sider med sportsnyheter

De store TV-kanalene sender mye sport. De skriver også mye om sport på nettsidene sine, så disse hjemmesidene er blant de beste dersom man leter etter informative og oppdaterte nyhetssaker om sport. TV2 har blant annet senderettighetene til den norske tippeligaen, så her finner man mye informasjon om fotball. Sportssidene til TV2 gir deg både nyheter og sendeskjema for ulike arrangementer. Nettsidene til NRK er også en svært god kilde til sportsnyheter.

Startsiden.no tilbyr både nyheter, sport og kjendisstoff. På Keyweb finner man sportsnyheter fra de største avisene. 2k Sport er en samleside for sport og sportsnyheter. Man kan også sjekke sportsnyhetene på sol.no.

Nettutgavene av papiraviser er selvsagt gode kilder til sportsnyheter, og det samme er Nettavisen.no. Nettavisen følger sporten i både Norge og i verden, og oppdaterer siden hver dag for å få med siste nytt fra sportens verden. Budstikka tilbyr også sportsnyheter fra inn- og utland.

Viasat og andre kanaler som sender sport, har selvsagt sportsnyheter og sendeskjema på nettsidene sine. Eurosport har også fine nettsider med denne typen relevant informasjon. MSN er en annen god kilde til sportsnyheter, og nettsiden inneholder også generelle nyheter, kjendisnyheter, helsestoff og mye annet.

Sportsblogger kan være en fin kilde til sportsnyheter, så sant bloggerne oppdaterer sidene jevnlig. Noen sportsblogger handler om sport generelt, andre handler om spesielle lag eller idretter. Hvis man er interessert i én spesiell idrett, har de ulike særforbundene som regel egne nettsider man kan besøke for å lese mer om sporten, og bli oppdatert om de siste nyhetene.