Bra sider med kjendisnyheter

Kjendisnyheter kan være morsomt og interessant lesestoff. Det ser man på antall solgte kjendisblader. Mange vil gjerne følge med på hva de rike og berømte holder på med, og liker å holde seg oppdatert om favorittstjernene sine.Kjendisnyheter finnes selvsagt også på nettet, så man trenger ikke å bruke masse penger på å kjøpe kjendisblader. Mange har MSN som startside, og denne siden tilbyr både nyheter, sport, helsetips og masse kjendisstoff. Kjendisnyhetene deres inkluderer nytt fra Hollywood, fra TV og film og nyheter om kongelige.

Startsiden.no har egne sider med kjendisnyheter. Her finner du sladder både fra Norge og fra internasjonale blogger og nettsteder. Sol.no oppdaterer deg også om kjendisenes liv og levnet. Side2, TV2s nettside har mye kjendisstoff. Det er lett å finne fram på siden, og nyhetene er mange og varierte. Nyhetsbloggen.no kan også by på interessante kjendisnyheter.

Yahoo.com er et fint sted hvis man er interessert i internasjonale kjendisnyheter. Siden er på engelsk, og de fleste sakene handler om amerikanske stjerner. På samme side finner man også nyheter og sportsnyheter fra USA.

Dagbladets nettsider, kjendis.no, er også en fin kilde til informasjon om kjendiser. Eller du kan gå inn på Kjendislekkasjen.no. Hvis du vil lese litt mer sære kjendisnyheter, kan få gå inn på nettsiden til P3, p3.no/skumle-kjendisnyheter-du-ikke-trenger/. Her får du vite ting du kanskje egentlig ikke ville vite.

Mange enkeltpersoner skriver også kjendisblogger, så det er bare å søke etter kjendisblogger på en populær bloggeportal, og se hva du finner.