Bli kjent med norsk pokers egen «gudfar»

Nettbaserte casino går sin seiersgang landet over: Tilhengerskaren er stor, og miljøet vokser for hver dag. Felles for mange er drømmen om å vinne de store jackpotene. Det er kanskje spesielt drømmen om å vinne i en stor internasjonal pokerturnering som lokker mest. Det innebærer så mye mer enn penger; det lover respekt og anerkjennelse fra pokermiljøet, fra de beste i gamet.

Thor Hansen kalles gjerne gudfaren til norsk poker. Han har deltatt i World Series Of Poker (WSOP) i flere tiår. Han har vært med å utvikle dagens pokermiljø til hva det er i dag, og har vært en velkjent figur i miljøet siden tidlig 80-tallet. Thor kan rutte med hele to WSOP armbånd, en ikke salær premie som tildeles vinnere av enkeltturneringer under WSOP. Han vant Seven-Card Stud turneringen i 1988 og senere Deuce to Seven Lowball turneringen i 2002 WSOP.

I tillegg til å eie selskapet Poker Blue er han den stolte mottaker av den aller første Årets Norske Poker Spiller-pris som han ble tildelt i 2005. En annen hatt i fjæren fikk han da selveste Larry Flynt ansatte ham til å spille poker for seg på 90-tallet. Han bor i dag i California sammen med sin hustru Marcella Braswell.